Uudised 2021/2022

President Kersti Kaljulaid külastas Valga Põhikooli

08:30 07. oktoober 2021
Vaatamisi:

President Kersti Kaljulaid külastas oma ametiaja viimasel nädalal neljapäevase Eesti ringsõidu raames Valga Põhikooli. Põhikooli juhtkond oli riigipea vastuvõtuks hoolega valmistunud ja oma asutuse tutvustamisel anti ülevaade olulisemast.

President astus Valga põhikoolist läbi eelkõige, et õnnitleda kooliperet aasta kiusuennetaja tiitli puhul, samas kujunes külastus toredaks ringkäiguks.

Valga Põhikooli direktor Hannely Luik-Stogov tutvustas presidendile Valga põhikooli ehk päikesekooli lugu ning KiVa tiim andis ülevaate õpilaste toetamisest ja ennetustegevustest Valga Põhikoolis.

Haridustehnoloog Jelena Stepanova tutvustas nutiklassi, mis sisse seatud tehnoloogiliste õppevahendite kasutamiseks õppetöös ning hariduslike erivajadustega õpilaste toetamiseks. Kersti Kaljulaid kohtus ka 9. klassi õpilastega, kes tutvustasid presidendile kevadel kaitstud KiVa-teemalist loovtööd, hilisemas vestlusringis räägiti õpilastega kiusamise ennetamise olulisusest ning sellest, mis sellise ennetustöö juures rõõmu valmistab ja millised on olnud suurimad väljakutsed.

President tegi sissekande kooli külalisteraamatusse ning andis omalt poolt koolile üle oma värske raamatu "Sõna on vaba", mille esmaesitlus tuleb lähipäevil.