Uudised 2021/2022

Jõulunädala kokkuvõte

13:24 13. detsember 2021
Vaatamisi:

6.-10. detsembril toimus koolis koostöös õpilasesindusega jõulunädal, mille raames tehti iga päev erinevaid tegevusi. Nädal algas jõulumuusika saatel, seejärel toimus kinkide pakkimise töötuba teisipäeval ning jõulupärgasid meisterdati neljapäeval. Kolmapäeval aga toimus ülekooliline suur päkapikujaht, mille raames said päkapiku leidjad endale pisikesi kingitusi. Kingipakkide töötuba juhtisid Alice Rüütel (8.b) ja Katri Trompe (9.d). Jõulupärgade tegemist õpetasid direktor Hannely Luik-Stogov ja sekretär-juhiabi Maiken Sikk. 

Osa valminud pärgasid said õpilased endale ning osa läheb Valga Jaani kiriku kaunistamiseks. Samamoodi lähevad pakitud "kingitused" koolimaja ruumide kaunistamiseks ning õpilaste meisterdatud kotikesed jäid neile enda kinkide tarvis.

Neljapäeval toimusid Just Dance tantsuvahetunnid, kus jõulurütmide järgi sai tantsu keerutada.

Nädala lõpetas ülekooliline jõuluriietuse päev ja seetõttu oli maja peal näha päkapikke ning muid põnevaid jõulukostüüme. Maja peal liikus ka stiilipatrull ning parimad riietuste kandjad saavad sel nädalal ka tunnustatud. 

Jõulunädala korraldamise eesmärk oli häälestuda paremini jõululainele ning teha toredaid, vajalikke ja kasulikke tegevusi, mis aitavad jõuluaega sisse juhatada. 

Täname kõiki osavõtjaid ja abivalmeid korraldajaid õpilasesindusest!

 

Maria Sikk

Arendus- ja noorsootööjuht