Uudised 2021/2022

Kooli super-jõuluklassid ja parimad "jõuluuksed" on selgunud

11:19 22. detsember 2021
Vaatamisi:

21. detsembril toimus kogu koolipere jõulupäev. Õpilased kogunesid oma klassidesse, et veeta koos tore hommikupoolik, päev või õhtu. 5.-9. klassid vaatasid teineteise videoetteasteid ning valisid super-jõuluklassi. 

5.-6. klasside hulgas osutus super-jõuluklassiks 6.c klass (klassijuhatajad Siiri Põldsaar, Anželija Šemeljova), sest nende laulu- ja tantsukava kogus kõige rohkem hääli. Erilise idee ja ühtsuse eest sai eripreemia aga 6.a klass, sest ka nende püramiidikava osutus populaarseks. 7.-9. klasside hulgas krooniti super-jõuluklassiks 9.c (klassijuhataja Kerly Uppin) ja eripreemia idee ning teostuse eest sai 9.d klass (klassijuhataja Tiivi Rüütel). 

Võib aga öelda, et superklasse on meil veel, sest mitmete klasside uksed olid lausa suurepäraselt kaunistatud. Algklasside hulgas osutusid kauneimateks 4.b (Inna Kallas), 3.c (Tiina Lillemets), 2.d (Kristina Ploom) ja 2.b (Külli Starke) klasside uksed. Eripreemiad pälvisid 3.b (Birgit Punt) klassi lõbus lumememm ja 1.c (Urlika Koop) humoorikas uks.

5.-6. klasside seas olid silmapaistvamad 6.c (Siiri Põldsaar, Anželija Šemeljova) ja 6.a (Ene Sõstar) uksed. Eripreemia stiilse kuuse eest pälvis 5.a (Jelena Tops, Svetlana Kljava) ja "mitmekesise jõulumaa" eest 5.c (Pauliina Võõras) klass. 

7.-9. klasside parima jõuluukse tiitli sai 8.c (Margit Tiislär) ning eripreemia nutika lahenduse eest 9.d (Tiivi Rüütel). Kabinettide hulgas osutus parimaks tugikeskuse uks ehk "tugimemm". Eripreemia õppeaine ja jõulude lõimimise eest sai ajaloo klass 301 (õpetaja Ester Kukk).

Parimaid "jõuluuksi" valiti sel aastal esmakordselt.

 

Maria Sikk

arendus- ja noorsootööjuht