Uudised 2021/2022

Maakondlikul tänuüritusel "Valgamaa tänab" tunnustati ka meie kooli õpilasi ja töötajaid

10:11 17. jaanuar 2022
Vaatamisi:

14. jaanuaril 2022 toimus Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses tänuüritus „Valgamaa tänab“, kus tunnustati Valgamaal tegutsevaid inimesi, organisatsioone ja vabatahtlikke, kelle tegevus ja isiklik eeskuju on möödunud aastal mõjutanud kohalikku ja maakondlikku arengut ning kes on andnud olulise panuse kodanikuühiskonna aktiviseerumisele ja edendamisele.

Meie kooli õpilastele ja töötatajele jagati tunnusti järgnevalt:

Kristella Tiri (8.b)  - edukaim sporditüdruk U14 vanuseklassis (SK Maret-Sport, kergejõustik). Valgamaa Spordiliidu tunnustus.

Annabel Kaas (8.a) - Valgamaa edukaim neidude võistkond (SK Maret Sport), tüdrukute U18 3x800m teatejooksu võistkonna liige. Valgamaa Spordiliidu tunnustus.

Mark Peterson (8.a) - Lootustandev noor (tehnikasportlane), Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi tunnustus. Lisaks kuulub Mark ka 2021.a edukaima spordiperekonna hulka. 

Anneli Taul (õpetaja ja treener)  - aasta noortetreener kergejõustik (SK Maret-Sport), Eestimaa Spordiliit Jõud tunnustus.

Maria Sikk (noorsootööjuht ja rahvatantsurühmade juhendaja) - kiirelt kohanev tantsujuht,  Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi tunnustus.

Soovime õnne ja jõudu edaspidiseks kõigile tunnustuse saajatele!